Huis verkopen

Chateau/prestige in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 925.000
Oppervlakte 760 m²
Perceel 352051 m²

Prachtig  Périgordijns landgoed  bestaande uit een landhuis (Manoir), gastenverblijf, twee schuren, (stijl tabaksschuur, elk ongeveer 140 m2) op een terrein van meer dan 35 hectare (grotendeels bos en deel weiland) in een rustige omgeving zonder directe buren en met vrij uitzicht. De grond ligt goed en aaneengesloten rondom de opstallen. Gelegen op een kwartier van een heerlijk marktstadje aan de rivier de Dordogne met diverse voorzieningen en op een half uur van het internationale vliegveld van Bergerac.

Het landhuis, met een woonoppervlakte van maar liefst circa 600 m², heeft lichte en ruime vertrekken. De grote woonkamer heeft toegang tot de binnenplaats en loopt door naar de tuin met een gezellig terras.

De structurele verbouwing van het Manoir is uitgevoerd tussen 2008 en 2011, de ruimtes zijn met smaak afgewerkt. Het pand dient nog ingericht worden (sanitair, keuken, verwarming etc).

Het gastenverblijf, volledig gerenoveerd in 2006 en 2007, heeft op de begane grond een grote woon-/eetkamer, een open keuken, toilet en garage. De eerste verdieping heeft 2 ruime slaapkamers en een badkamer.

De luchthaven van Bergerac ligt op 30 minuten afstand.

Een geheel met charme en veel potentie in de omgeving van diverse bastide-dorpen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 925.000
  • Type objectChateau/prestige
  • StatusVerkocht
  • Referentie316128

Locatie

Dit object ligt in Lalinde (24150), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod