Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 495.000
Oppervlakte 250 m²
Perceel 2866 m²

We zijn verheugd je dit mooie stenen huis aan te kunnen bieden met directe toegang tot de rivier de Dordogne, perfect voor zeilers, rivierzwemmers, natuurliefhebbers en vissers! Het uitzicht is adembenemend!

Dit grote stenen huis is gunstig gelegen ten opzichte van het mooie stadje Lalinde en een korte wandeling naar het plaatselijke dorp.

De woning is momenteel opgesplitst via een binnendeur systeem om woonruimtes te creëren. Het is gemakkelijk om hier één groot huis van te maken, maar het biedt je ook de mogelijkheid om een inkomen te creëren.
Aan de linkerkant van het pand vind je een grote woonkamer, een ingerichte keuken, nog een woonkamer met een formele eethoek en openslaande deuren naar het privéterras en uitzicht op de rivier, er zijn 3 slaapkamers en 2 doucheruimtes.
Aan de rechterkant van het pand kom je binnen in de keuken en een kleine gang leidt je naar de woon-eetkamer, ook hier weer openslaande deuren naar een privéterras met uitzicht op de rivier. Verder is er een slaapkamer op de begane grond, een doucheruimte en een apart toilet en uniek genoeg leidt een trap naar de torenslaapkamer met en-suite badkamer. Verder zijn er veel opslagruimtes – een was- en stookruimte en een grote cave met 3 x gekoelde opslagruimtes.

Buiten is er een ruime dubbele garage, voorzien van elektriciteit, watertoevoer en isolatie, ramen met dubbele beglazing en een overdekt terras, en er is ook een jeu-de-boulesbaan. Zonnepanelen zorgen voor een bron van inkomsten en er is parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen, een kano-opslag en een overdekt jacuzzibad maken dit super ensemble compleet.

Een must om te bekijken, vooral als je op zoek bent naar een locatie aan de rivier, een groot familiehuis of een verhuurmogelijkheid!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 495.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI70013

Locatie

Dit object ligt in Lalinde (24150), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod