Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 570.000
Oppervlakte 391 m²
Perceel 6050 m²

Dit imposante Bourgeois huis ligt verscholen in zijn idyllische, goed onderhouden tuinen en biedt een perfecte mix van charme en luxe, waardoor het ideaal is voor zowel gezinsaccommodatie als het genereren van huurinkomsten.
Het huis kijkt uit over de prachtige rivier de Dordogne en biedt een adembenemend uitzicht vanaf verschillende uitkijkpunten, waaronder charmante terrassen en een overdekt dakterras. Het pand is verdeeld over drie verdiepingen en heeft twee grote ontvangstruimten, 8 slaapkamers en 6 badkamers, waardoor er voldoende ruimte is om gasten te ontvangen en grote gezinnen of meerdere gasten te huisvesten.
De goed onderhouden tuinen worden aangevuld met een overloopzwembad, perfect om te ontspannen en te genieten van de serene omgeving. Daarnaast beschikt het huis over een grote kelder met een werkplaats, opslagruimte en een grot, die praktische functionaliteit toevoegt aan de luxe leefruimtes.
Dit Bourgeois huis, met zijn uitgebreide voorzieningen en pittoreske omgeving, belooft een unieke kans voor zowel persoonlijk genot als verhuurpotentieel.
Mis het bezit van deze uitzonderlijke woning niet – neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar de charme zelf.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 570.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers8
 • Badkamers7
 • ReferentieBVI73839

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Lalinde (24150), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod