Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 321.000
Oppervlakte 109 m²
Perceel 3689 m²

Aan de rand van een klein stadje (ca. 1.500 inwoners, met supermarkt) in het hart van de Périgord Noir gelegen Périgordijns ‘ensemble’ , bestaande uit een woning van ca. 57 m², een tweede woning van ca. 52 m², een aangrenzende overkapping van ca. 16,7 m², een aangrenzende schuur (ca. 95 m²), een kelder (ca. 35 m²), aangrenzende garage (ca. 24 m²), vrijstaande hangar (ca. 87 m²) met zonnepanelen en een vrijstaande schuur (ca. 105 m²) gelegen op een perceel van ca. 3.689 m². De woningen zelf liggen in U-vorm op zo’n 45 meter van de dorpsweg af. 

Woning I heeft als indeling een woon-/eetkamer (ca. 30 m²) met monumentale schouw, inbouwkast, tegelvloer en deur/raam met toegang tot de binnenplaats, ingerichte keuken (ca. 6,8 m²) met tegelvloer en deur/raam met toegang tot een klein, overdekt terras, een slaapkamer (ca. 8,4 m²), nog een slaapkamer (ca. 8,2 m²), een badkamer (ca. 2,5 m²) en een separaat toilet. 

Woning II heeft als indeling een keuken/eetkamer van ca. 17,5 m² met tegelvloer en dubbele deuren met toegang tot de binnenplaats en de tuin, gang (ca. 5 m²) met inbouwkast en tegelvloer, een slaapkamer (ca. 15,3 m²) met inbouwkast, een badkamer (ca. 7,2 m²), separaat toilet, stookruimte (ca. 4 m²) en een berging (ca. 2,3 m²). 

Centrale verwarming (olie) met warmwaterproductie in en aangesloten op het riool. 

De zonnepanelen produceren ongeveer € 1.500/jaar aan elektriciteit.

Geheel in goede staat van onderhoud met veel potentie, gelegen in de mooie en geliefde Périgord Noir op zo’n 20 minuten rijden van het stadje Le Bugue en de rivier de Vézère, ca. 40 minuten rijden naar de Middeleeuwse stad Sarlat en ongeveer 55 minuten naar Bergerac met luchthaven. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 321.000
  • Type objectHuis
  • Referentie6564

Locatie

Dit object ligt in Le Bugue (24260), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod