Advertentie publiceren

Chateau/prestige in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 2.300.000
Oppervlakte 575 m²
Perceel 255796 m²

Zeer bijzonder landgoed op één van de mooiste en rustigste plekjes van de Périgord Noir, bestaande uit een XII-e eeuwse manoir/landhuis met toren en bijgebouwen en een privézwembad , verderop 2 gîtes/woonhuizen met eigen zwembad, gelegen middenin 25 hectare aaneengesloten landerijen op nog geen uur van het vliegveld van Bergerac. 10 Minuten van het heerlijke marktstadje Le Bugue aan de Vézère. Zeer rustig in de natuur en geen buren binnen 500 meter afstand. Schitterende, historische omgeving.

Binnenplaats met duiventoren en carport voor 4 auto’s.

Indeling manoir/landhuis (335 m² woonoppervlak): rez-de-chaussée (straatniveau) met een eetkeuken, eetkamer, werkplaats, entree, kantoor, bijkeuken (voormalige broodoven), bergruimte en tuinopslagplek. Rez-de-jardin (tuinniveau) met een veranda, vestiaire, toilet, entree, eet/zitkamer, torenkamer en nog een toilet. 

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers met 2 badkamers. Torenkamer.

Woonhuis 2 / Gîte: (115 m² woonoppervlak) over 2 niveaus met  een woonkamer, open keuken, slaapkamer met badkamer op de begane grond. Boven bevindt zich nog een slaapkamer met eigen badkamer. 

Woonhuis 3 / Gîte: (125 m² woonoppervlak), geheel gelijkvloers; woonkamer, keuken, entree, slaapkamer met badkamer plus nog eens 2 slaapkamers en een badkamer. Bijkeuken. 

In de pigeonnier/duiventoren bevindt zich ook een kamer. 

Schuur van 56 m² en een hangaar van 33 m² 

Twee zwembaden (elk 10 bij 5 meter) op zoutwaterbasis, verwarmd met warmtepomp. Toilet en kleedruimte.

Tennisbaan, diverse fonteinen en waterbassins. Putten op eigen terrein.

Unieke plek door goede ligging op de kavel middenin de natuur en toch maar op 10 minuten van Le Bugue. Verzorgd geheel met idyllische en historische uitstraling.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.300.000
  • Type objectChateau/prestige
  • Referentie302318

Locatie

Dit object ligt in Le Bugue (24260), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod