Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 235.400
Oppervlakte 183 m²
Perceel 4150 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Gelegen in een heerlijk rustig gehucht met een open uitzicht vind je dit heerlijk gerenoveerde huis met veel schuurruimte en een hectare tuin. Het grootste deel van de accommodatie bevindt zich op de begane grond met een karakteristieke keuken, woonkamer en eetkamer, twee ruime slaapkamers – waarvan één met een eigen badkamer met douche – en een familiebadkamer. Boven is er een mezzanine (momenteel in gebruik als kantoor), nog een slaapkamer en een kamer die ideaal is als kleedkamer of kantoor.

Wat dit huis echt bijzonder maakt, is de enorme schuur die is opgedeeld in zo veel handige ruimtes – garage, werkplaats, tuinierruimte, bijkeuken/opslagruimte, bar, wasruimte …. en boven een extra kamer – perfect als rustig kantoor, speelkamer of hangplek voor tieners.

Nontron ligt op 15 minuten rijden en heeft een scala aan winkels, diensten, restaurants en scholen en Javerlhac met een bakker en kruidenier ligt op slechts 5 minuten afstand.

Deze mooie, goed onderhouden woning zal niet lang op de markt zijn……..

Prijs inclusief makelaarskosten : 235 400 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 220 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 235.400
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI74860

Locatie

Dit object ligt in Lussas-et-Nontronneau (24300), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod