Advertentie publiceren

Aantrekkelijk huis met 6 slaapkamers, waar wat aan gedaan moet worden, in Mareuil, een dorpje in de Dordogne tussen Angoulême en

€ 149.425
Oppervlakte 175 m²
Perceel 550 m²
Aantal kamers 8 kamers

A11144 – Een potentieel mooi huis aan de rand van een bloeiend dorp. Veel kamers en de tuin hebben uitzicht op een kasteel en er is een grote parkeerplaats in de buurt.
Het huis heeft vele gebruiksmogelijkheden na enige renovatie: gezinswoning; gîte; bed and breakfast; vakantiewoning; aparte appartementen…
Het hart van het dorp is slechts ongeveer twee minuten lopen en heeft een wekelijkse markt, een kleine supermarkt, bakkers, bank, apotheek, krantenwinkel, bar en restaurant naast andere winkels / faciliteiten.
Het huis is ideaal gelegen om het noorden van de Dordogne te ontdekken. Het historische Brantôme ligt op 20 minuten rijden en er rijdt een bus tussen de twee dorpen. Het meer en het strand van St Estephe zijn ongeveer 30 minuten rijden en er zijn vele andere mooie dorpen te bezoeken in de omgeving.
Gemakkelijke toegang tot de hoofdweg Angoulême / Périgueux met een bus vanuit het dorp naar deze steden, beide op ongeveer 45 minuten afstand.
Vanuit Angoulême zijn er hogesnelheidstreinen naar Parijs en vanuit Perigueux zijn er treinen naar Bordeaux.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 149.425
 • Type objectHuis
 • Kamers8
 • Slaapkamers6
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A11144

Locatie

Dit object ligt in Mareuil en Périgord (24340), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod