Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 299.990
Oppervlakte 168 m²
Perceel 1652 m²

Aantrekkelijk vrijstaand huis met 4 slaapkamers en 3 badkamers dat onlangs gerenoveerd is en zeer goed gepresenteerd en onderhouden is. Het ligt op korte loopafstand van een mooi dorp met echt goede lokale voorzieningen. Het is rustig en kalm in een woonstraat en de tuinen zijn volledig omheind met 2 aparte toegangspoorten, dus veilig voor dieren.
Een nieuw verhoogd zwembad met een veiligheidshek is slechts 3 jaar geleden geïnstalleerd met een terras om buiten te eten.
Je hebt je eigen bron voor water voor de tuin en om het zwembad bij te vullen. Het gazon is vlak, dus heel gemakkelijk te onderhouden en je hebt zelfs een volledig omheinde ‘geheime tuin’ achter de hoofdtuinen met bomen en struiken.
Het hoofdgedeelte van het huis is verhoogd boven het ‘sous sol’ gedeelte dat zijn eigen aparte appartement met 1 bed heeft, bestaande uit een tweepersoonsslaapkamer, badkamer, toilet en keuken-woongedeelte, dus dit zou een mogelijke bron van inkomsten kunnen zijn. Het heeft een eigen ingang en er is een aangewezen parkeerplaats, dus het zou perfect zijn voor vakantieverhuur of een onafhankelijk gastenverblijf op tuinniveau. Op tuinniveau, dat gemakkelijk kan worden afgesloten van het appartement, is er ook een bijkeuken en een garage met toegang van binnenuit. Er is secundaire beglazing op deze verdieping.
Aan de voorkant is parkeergelegenheid voor maximaal 6 auto’s, waarvan er een overdekt is onder het balkon van het terras.
Aan dit huis hoef je helemaal niets te doen, behalve het aan je eigen smaak aan te passen, zodat je er gewoon in kunt trekken en ontspannen. Het heeft centrale verwarming op olie en het hoofdgebouw is geheel voorzien van dubbele beglazing.
De belangrijkste woonruimte bereik je via een trap aan de voorkant.
Op de 1e verdieping is een mooie lichte open keuken – eetkamer met toegang tot het terras, slaapkamer met eigen badkamer, toilet, dubbele woonkamer met houtkachel met toegangstrap naar de volgende verdieping mooi verborgen in een hoek voor meer ruimte. Deuren vanuit de keuken en woonkamer leiden naar het balkonterras buiten en het balkon heeft aan de voor- en zijkant een trap naar beneden naar het tuinniveau.
De trap in de woonkamer leidt naar de bovenverdieping met 2 tweepersoonsslaapkamers, een doucheruimte en een omgebouwde privébioscoopruimte.
Dit is een goed ontworpen, zeer comfortabel huis. Perfect voor permanente bewoning of als vakantiehuis met een goede doorstroming.
Veel sociale ruimte buiten in de tuin of op het terras om te ontspannen of gasten te ontvangen.
Grotere steden niet ver met meer voorzieningen en wekelijkse markten zijn Nontron, Thiviers en Limoges, een grote stad met een vliegveld op slechts 45 minuten afstand. Er is een treinstation op slechts 6 km afstand dat je naar Bordeaux of Limoges brengt voor de snelle treinen naar Parijs.
Zeker een bezichtiging waard als je een gemakkelijk te onderhouden huis wilt en het is een populair gebied voor ex-patriotten met een vriendelijke gemengde gemeenschap.
Prijs inclusief makelaarskosten : 320.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 301.887 €
Koperscommissie inbegrepen: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 299.990
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI70579

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Mialet (24450), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod