Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 199.950
Oppervlakte 142 m²
Perceel 1085 m²

Gelegen in een heerlijk rustig en vriendelijk gehucht in het Natuurpark (Perigord / Limousin) vind je dit gerenoveerde huis met veel schuurruimte en een mooie tuin. Onlangs voorzien van nieuwe dubbele beglazing en een houtpelletkachel. De begane grond bestaat uit een karakteristieke keuken, grote woonkamer en eetkamer, evenals een familiebadkamer. Boven zijn twee ruime slaapkamers op de tussenverdieping, waarvan één met een eigen doucheruimte.

Aangrenzend is een grote schuur die gebruikt kan worden als werkplaats of om meerdere auto’s te parkeren, omdat er een goede toegang is vanaf de weg. Aan de zijkant van de schuur is een extra ruimte die gebruikt kan worden als carport. Grote poorten bieden een gemakkelijke toegang tot de achtertuin, een heerlijk groene ruimte vol planten en kleur. Er is ook een oude broodoven die gerenoveerd is tot een al fresco eethoek (afhankelijk van de benodigde toestemming), en biedt een heerlijke ruimte om optimaal te genieten van het zomerweer.

Prijs inclusief makelaarskosten : 199 950 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 186 870 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 199.950
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI75629

Locatie

Dit object ligt in Milhac-de-Nontron (24470), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod