Advertentie publiceren

Ruim huis met 5 slaapkamers, zwembad, land en geweldig uitzicht. Bergerac 38 km, Bordeaux 58 km.

€ 477.000
Oppervlakte 245 m²
Perceel 15874 m²
Aantal kamers 8 kamers

A15300 – Heerlijk ruim huis op een heuvel met fantastisch uitzicht over de vallei. Met 5 slaapkamers, 3 badkamers/doucheruimtes, grote woonkamer, grote eetkamer, kantoor, 2 keukens, privé zwembad, patio’s, aangelegde tuinen en terrassen. Groot perceel. Veel privé parkeergelegenheid, een hangar en een werkplaats. Mogelijkheid om een onafhankelijk bijgebouw te creëren. Geweldig familiehuis of vakantieverblijf.
Dit huis is de afgelopen jaren verhuurd als gîte en wordt volledig gemeubileerd en operationeel verkocht, samen met de naam van het domaine en de boekingssite.
Mooie verhoogde positie op het platteland en dicht bij voorzieningen.
Slechts 38 km naar Bergerac, 58 km naar Bordeaux en 20 km naar St Emilion.
SNCF treinstation naar Bergerac/Sarlat en Bordeaux/Parijs op slechts 3 km. Dorp met bar/restaurant, kleine kruidenierswinkel/krantenwinkel, bakker en postkantoor op 2 km. Supermarkt op 3 km. Grotere steden Ste Foy la Grande en Castillon la Bataille beide ongeveer 15 minuten met de auto.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 477.000
 • Type objectHuis
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A15300

Locatie

Dit object ligt in Montcaret (24230), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod