Advertentie publiceren

Mooi sous-sol huis uit 1960 met 6 slaapkamers, een appartement met 2 slaapkamers en een hectare grond

€ 267.500
Oppervlakte 203 m²
Perceel 11796 m²
Aantal kamers 11 kamers

A14204 – Deze woning is gebouwd in het midden van de jaren 60 en heeft historische kenmerken zoals het hekwerk rond het zijterras, de tegels en de open haard.
De benedenverdieping van het huis heeft 4 ruime slaapkamers, een ruime woon-eetkamer, badkamer met apart toilet en een keuken-eetkamer met trap naar het appartement op de benedenverdieping.
Het appartement van zeer mooie afmetingen heeft 2 slaapkamers, een grote woon-eetkeuken, een aparte woonkamer en doucheruimte en toegang tot de garage met een kelder.
Het eigendom heeft iets meer dan een hectare grond, een vijver en een buitenwerkplaats. Er zijn mooie uitzichten en een pad naar de rivier “Isle” achter in de tuin.
Perfect als gîte of vakantiehuis en ook als gezinshuis. Het ligt dicht bij de lokale voorzieningen, scholen, dokters, etc. in Montpon-Menesterol met toegang tot de autoroute en het treinstation. De grotere steden Bordeaux en Bergerac zijn binnen 50 minuten met de auto bereikbaar.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 267.500
 • Type objectHuis
 • Kamers11
 • Slaapkamers6
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A14204

Locatie

Dit object ligt in Montpon-Ménestérol (24700), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod