Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 445.000
Oppervlakte 310 m²
Perceel 5098 m²

Aan de rand van een klein gehucht, gelegen tussen Périgueux en Mussidan, een ‘ensemble de bâtiments’ met een grote boerderij bestaande een hoofdhuis en tweede woning met een woonoppervlakte van in totaal ca. 310 m², een schuur van ca. 76 m² met aangrenzende keuken van ca. 13 m² met natuurstenen open haard  en toegang tot de tuin, een tuinpaviljoen (ca. 32 m²) met barbecue en toegang tot de binnenplaats, een werkplaats (ca. 40 m²), een overkapping (ca. 38 m²) en een varkensstal. 

Het geheel is gelegen op ca. 5.098 m² eigen grond met volledig omheind park, een zwembad van 4 x 8 meter, een boomgaard met diverse fruitbomen, tuin en binnenplaats met waterput. 

Het hoofdhuis heeft op de begane grond een grote hal (ca. 33 m²), een woonkamer (ca. 35 m²) met natuurstenen open haard en toegang tot een terras (ca. 56 m²), een eetkamer (ca. 32 m²) met toegang tot een terras, een kantoortje (ca. 16 m²), een ingerichte keuken (ca. 22 m²) met toegang tot een terras, een gang (ca. 7 m²), een tweede entree (ca. 11 m²) met trap naar boven, een grote slaapkamer (ca. 19 m²) met natuurstenen open haard, nog een slaapkamer (ca. 11 m²) met ingebouwde kast, een badkamer (ca. 7 m²) met groot ligbad, douche en dubbele wastafel, twee separate toiletten. 

Boven bevindt zich een overloop (ca. 9 m²) met gang (ca. 11 m²), drie zolderslaapkamers (ca. 13 m², 13 m² en 20 m²) waarvan twee met inbouwkasten, een waskamer (ca. 6,5 m²), twee badkamers (ca. 6,5 m² en 4,5 m²). Grote nog in te richten zolder van ca. 140 m². 

In de kelder bevinden zich twee ruimtes van ca. 14 m² en 30 m². 

Centrale verwarming op olie met warmwaterproductie en Buderus-ketel, overal dubbel glas. 

Het tweede woondeel heeft een keuken/eetkamer (ca. 24,5 m²) met toegang tot een terras (ca. 18,5 m²), een slaapkamer (ca. 8,5 m²) met toegang tot het terras, een slaapkamer (ca. 12 m²) met toegang tot de binnenplaats, een badkamer (ca. 6 m²) met toilet en een stookruimte (ca. 17,5 m²)

Centrale verwarming op olie met warmwaterproductie en overal dubbel glas. 

Een geheel met veel potentie, gelegen op zo’n 10 minuten rijden van Mussidan en een half uur van de stad Périgueux. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 445.000
  • Type objectHuis
  • Referentie6567

Locatie

Dit object ligt in Mussidan (24400), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod