Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 498.000
Oppervlakte 361 m²
Perceel 8664 m²

Op een lommerrijk terrein zonder directe buren, op een heuvel met prachtig uitzicht op de vallei van de rivier L’Isle, ligt dit karakteristiek ‘ensemble de bâtiments’  met in de woningen een woonoppervlak van in totaal ca. 360 m². Een leuke studio in een klein paviljoen, een schuur en een bijgebouw. Op 40 minuten van het vliegveld van Bergerac en 5 minuten van het centrum van een dynamisch stadje met voorzieningen.

Het geheel is gelegen op ca. 8.664 m² eigen grond met schaduwrijk park met oude bomen, binnenplaats met waterput, weiland en moestuin. Twee afzonderlijke oprijpaden voor de woningen.

Woonhuis I heeft een woonoppervlak van ca. 102 m² met als indeling op de begane grond een woonkamer (ca. 23,4 m²) met monumentale natuurstenen schouw, terracotta vloer en deur met toegang tot de binnenplaats, een eetkamer (ca. 15,6 m²) met tegelvloer, 2 mooie oude inbouwkasten en dubbele deuren met toegang tot de binnenplaats, ingerichte keuken (ca. 11,6 m²) met tegelvloer en deur naar de binnenplaats, slaapkamer (ca. 10,6 m²) met houten vloer, nog een slaapkamer/kantoor (ca. 16 m²) met terracotta vloer en deur met toegang tot de tuin, een mezzanine (ca. 7,2 m²) met slaapgedeelte en een badkamer met een toilet. 

Op de verdieping een zolderkamer (ca. 23 m²). Verwarming elektrisch en met hout, overal dubbel glas.

Woonhuis 2 heeft een woonoppervlak van ca. 237 m² met op de begane grond een grote woonkamer (ca. 64,5 m²) met keuken, prachtige monumentale schouw, natuurstenen wasbak en terracotta vloer, een slaapkamer (ca. 25,7 m²) met grote schouw, inbouwkast en parketvloer, een badkamer met toilet (ca. 9,5 m²), een vertrek van ca. 9,5 m² met trap naar boven.

Boven bevindt zich een enorme mezzanine (ca. 81 m²) met slaapzaal, twee slaapkamers (ca. 22,5 m² en 21 m²) en een badkamer met douche en toilet. Elektrische verwarming en enkel glas. 

Aangrenzende schuur van 8,4 x 14 meter met mogelijkheid om de twee woningen te vergroten. 

De studio van ca. 22 m² zit onderin de open toren/paviljoen en heeft op de begane grond een woonkamer (ca. 19 m²) met keukenhoek, tegelvloer en deur naar de binnenplaats plus een badkamer met toilet. Hier elektrische verwarming en dubbel glas.

Op de 1e verdieping bevindt zich een fijn overdekt terras/open toren met een prachtig uitzicht.

Het vrijstaande bijgebouw heeft een overdekt zomerterras van ca. 28,5 m² met oude broodoven en een speelkamer van ca. 31 m².

Woning met veel charme en potentieel gelegen op een gewilde locatie, op zo’n 10 minuten rijden van leuke marktstadjes en een klein half uur van de imposante stad Périgueux en niet ver van het vliegveld van Bergerac.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 498.000
  • Type objectHuis
  • Referentie6566

Locatie

Dit object ligt in Neuvic (24190), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod