Advertentie publiceren

Groot huis met tuin, garage en bijgebouwen in de historische stad Nontron - Te renoveren

€ 99.000
Oppervlakte 273 m²
Perceel 1386 m²
Aantal kamers 15 kamers

A16433 – Dit grote en elegante huis ligt op een prominente plek in het centrum van Nontron, maar toch wordt het niet over het hoofd gezien en is het echt rustig in zijn mooie tuin. Alle voorzieningen die dit prachtige marktstadje te bieden heeft liggen voor de deur. Het huis moet gerenoveerd worden en is daarom dienovereenkomstig geprijsd.
Het historische stadje Nontron ligt in het hart van de Périgord Vert, in het Périgord-Limousin Nationaal Park. Het is een bruisende marktstad met alle noodzakelijke voorzieningen en meer: supermarkten, garages, kappers, bakkers, slagers, restaurants, bars, postkantoor, zwembad, bibliotheek, scholen (van kleuterschool tot 18 jaar). Er is een wekelijkse markt elke zaterdagochtend, het hele jaar door. Het is ideaal gelegen met de steden Angouleme (met TGV-verbindingen naar Parijs), Périgueux en Limoges (internationale luchthaven) op korte rijafstand (45 minuten – 1 uur)

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 99.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers15
 • Slaapkamers10
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16433

Locatie

Dit object ligt in Nontron (24300), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod