Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 199.800
Oppervlakte 170 m²
Perceel 1078 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! In het hart van de Périgord Vert ligt het dorp Nontron, gebouwd op verschillende terrassen. Nontron is populair bij toeristen vanwege de rijke geschiedenis en de ideale ligging aan de oever van de rivier de Bandiat. Het is een niet te missen plaats in de Dordogne, binnen handbereik van Angoulême en Périgueux, op minder dan 1 uur rijden.

In een van de hoofdstraten van het dorp ligt dit gebouw, waarvan de stenen nog steeds een paar geheimen verklappen. Dit grote atypische huis is grotendeels gerenoveerd in 2010 en kan op verschillende niveaus worden benaderd dankzij de majestueuze stenen wenteltrap!

De koele kamer op de begane grond met zijn grote erker en tegelvloer leidt ofwel naar de gewelfde kelder of naar het eerste niveau met keuken en mezzanine, dan een grote woonkamer met brede stroken parketvloer, stenen open haard en glas-in-loodramen. De andere twee niveaus bieden twee grote slaapkamers met badkamers.

De tuin heeft een stenen terras en een kleine trap langs een oud bijgebouw brengt je naar een perceel dat met een beetje liefde een echte oase van rust zal worden. Alle grond in UA-zone met ”secteur sauvegardé”. Het komt uit op een klein weggetje dat bereikbaar is met de auto.

Dit object heeft nog potentieel om te worden geëxploiteerd en wacht gewoon om zijn eigen verhaal te vertellen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 199.800
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI64248

Locatie

Dit object ligt in Nontron (24300), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod