Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 360.400
Oppervlakte 352 m²
Perceel 9602 m²

Een opwindende kans om een karakteristiek stenen pand met een huis met 5 slaapkamers, een cottage met 2 slaapkamers en een toren te verwerven – allemaal op loopafstand van een stadje in de Dordogne. Dit karaktervolle pand heeft uitzicht over de stad en heeft het potentieel om een groot, comfortabel familiehuis te worden met een cottage om te verhuren, of misschien een boetiekhotel (afhankelijk van vergunningen).

Het hoofdgebouw bestaat uit een grote entreehal die leidt naar een keuken/eetkamer, een lichte woonkamer met dubbele ramen die leidt naar een woonkamer op de begane grond van de ronde toren. Deze prachtige kamer heeft een dubbele hoogte tot het plafond met een prachtige granieten open haard, openslaande deuren naar de tuinen en een trap naar de slaapkamer in de toren.
Op de begane grond zijn nog eens 4 slaapkamers, een onlangs gerenoveerde biljart-/spellenkamer, wasruimte, bijkeuken, badkamer en garderobe.

De huidige eigenaren zijn begonnen met het renoveren en opfrissen van het huis met behoud van de charme en het karakter, maar er zijn nog steeds gebieden waar je je eigen stempel op kunt drukken.

Het huis met 2 slaapkamers – aan de andere kant van de toren – is volledig gerenoveerd met een open keuken, woon/eetkamer en toilet. De eerste verdieping heeft twee royale slaapkamers met elk een nieuwe ensuite doucheruimte en een toilet op de overloop. Deze woning heeft dubbele beglazing en een eigen tuin.

De tuin van 2 hectare die het hele huis omringt, heeft volwassen bomen, grasvelden en een grote binnenplaats van stenen die leidt naar het huis en de schuur, en het grote overdekte terras.

Hoewel je volledig privé bent met het terrein, liggen winkels en voorzieningen op 5 – 10 minuten lopen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 360 400 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 340 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 360.400
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI72437

Locatie

Dit object ligt in Nontron (24300), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod