Advertentie publiceren

2 aangrenzende gebouwen, waarvan één een prachtig appartement is, het tweede te renoveren met een voormalige winkel. P

€ 182.800
Oppervlakte 156 m²
Perceel 200 m²
Aantal kamers 8 kamers

119434JMA24 – Ideale uitbreiding woonkamer, eetkamer en creatie van een studio/gelijkvloers appartement. Grote garage, mogelijkheid om een buiten parkeerplaats te creëren om het garage gedeelte te verbouwen. Zie 2D/3D link voor virtueel bezoek. 2 aangrenzende gebouwen, waarvan een een prachtig appartement, tweede te renoveren met een voormalige winkel. Patio en terras. Grote garage.
Het verbluffende gebouw komt uit op een grote garage met toegang tot de wasruimte en een eerste slaapkamer met uitzicht op de patio.
Op de eerste verdieping, een open keuken aan de straatkant en een suite met kleedkamer aan de kant van de binnenplaats.
Op de tweede verdieping, de mezzanine dient als een tv-kamer, gevolgd door een slaapkamer, een badkamer en een kantoor dat dient als een slaapkamer voor kinderen’
Het te renoveren gebouw komt uit op de winkel en vervolgens op een gang met toegang tot de verdiepingen en de keuken die uitkomt op de patio.
Eerste niveau, 1 kamer aan de straatkant op het niveau van de keuken van het luxe gebouw, 1 kamer aan de binnenplaatskant.
Tweede niveau, 1 kamer aan de straatkant op de tussenverdieping, aan de kant van de binnenplaats, een grote kamer die gebruikt kan worden als kantoor op de bovenste verdieping.
Centrale verwarming met luchtpomp.
Mooi verhuur investeringsproject.
Belasting Foncier 1624€. Nontron is een “Sous Prefecture” met alle voorzieningen zoals zwembad, bioscoop, scholen, middelbare scholen, wekelijkse markt

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 182.800
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-119434JMA24

Locatie

Dit object ligt in Nontron (24300), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod