Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.657.900
Oppervlakte 1000 m²
Perceel 180000 m²

Gelegen in de Perigord Vert op slechts 20 km van Perigueux, de hoofdstad van de Dordogne. Bergerac, met zijn internationale vliegveld, ligt op slechts een uur rijden. Dit prachtige domein heeft 18 hectare grond en meer dan 11 hectare aangelegde tuinen. Toegang via een lange oprijlaan door het eigen bos naar een grote parkeerplaats, het kasteel en de bijgebouwen.

Het kasteel, dat enige renovatie nodig heeft, heeft een aantal prachtige kenmerken; hoge majestueuze plafonds en sierlijsten, dubbele deuren, een prachtige centrale entreehal en in veel kamers open haarden. Er zijn 8 slaapkamers en een prachtig uitzicht vanuit de meeste grote ramen.

Bijgebouwen rond de binnenplaats worden momenteel gebruikt als een ontvangstruimte en een cadeauwinkel wanneer de tuinen open zijn voor het publiek tijdens het hoogseizoen.

Er is een appartement om af te maken, toiletten en nog een huisje. Er is ook een grote hangar voor machines (of garages) en het pand heeft zijn eigen reservoir, dat al het water levert dat nodig is voor het ingebouwde automatische irrigatiesysteem.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.657.900
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers8
 • Badkamers8
 • ReferentieBVI59171

Locatie

Dit object ligt in Périgueux (24000), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod