Advertentie publiceren

Groot familiehuis in het hart van de Bergerac en Monbazillac wijngaarden.

€ 478.000
Oppervlakte 275 m²
Perceel 4600 m²
Aantal kamers 14 kamers

A14234 – Dit voormalige wijndomein, dat 15 jaar geleden nog in bedrijf was, is een ruimte die bevorderlijk is voor ontspanning en meditatie.
In het hart van de wijngaarden wordt u een prachtig uitzicht van 180° geboden met op de achtergrond de vallei van de Dordogne, de dorpen La Force of Gardonne en dan, vlak voor u, de wijngaarden die de Monbazillac en Bergerac wijnen produceren.
We werden verleid door de sereniteit van de plaats. De gebouwen hier maken het mogelijk om een ontspannings- of meditatiecentrum op te richten.
Het hoofdhuis alleen al heeft 8 slaapkamers en de andere gebouwen (gîtes, atelier) zijn suitaNo ble voor meer dan 20 personen.
Deze capaciteit zou gemakkelijk kunnen worden verhoogd door nieuwe faciliteiten toe te voegen.
4.600m² grond. Geen wijnstokken verkocht met het huis
Tenslotte is de nabijheid van het centrum van Bergerac (10 km) een belangrijke troef voor dit eigendom, dat comfortabel onderdak kan bieden aan iedereen die op zoek is naar rust en schoonheid.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 478.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers14
 • Slaapkamers8
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A14234

Locatie

Dit object ligt in Pomport (24240), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod