Advertentie publiceren

Een prachtig groot familiedomein, eigenaarswoning, 23ha grond, zwembad, vijver en uitbreidingsmogelijkheden.

€ 1.980.000
Oppervlakte 800 m²
Perceel 232980 m²
Aantal kamers 34 kamers

A14269 – Dit prachtige landgoed in het hart van de Zwarte Perigord is een vakantieparadijs in de buurt van verschillende prehistorische hoogtepunten. Het landgoed, een voormalige oude molen, en zou een zakelijke mogelijkheid kunnen worden aangezien het 7 grote woningen in perigourdische stijl biedt en een mooie eigenaarswoning met 4 slaapkamers. Een zeldzame kans om een prachtig landgoed te verwerven met potentieel en de mogelijkheid om extra vakantiewoningen te bouwen. . Het landgoed bestaat verder uit een oude molen met molenhuis om te verbouwen – een clubhuis met bar en groot zwembad – een dubbele garage/werkplaats – een enorm overdekt terras met bar en een vijver voor het plezier van de visser. Het terrein wordt doorkruist door een kreek die zijrivier is van de Vézère. Er zij op gewezen dat dit een zeer gewilde plek is voor vakantiegangers.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.980.000
 • Type objectHuis
 • Kamers34
 • Slaapkamers25
 • Badkamers10
 • ReferentieUF-A14269

Locatie

Dit object ligt in Rouffignac-Saint-Cernin-de-Reilhac (24580), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod