Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 230.000
Oppervlakte 194 m²
Perceel 2574 m²

Een karaktervolle vrijstaande woning met 5 slaapkamers en flexibele accommodatie (ca. 194m²) verdeeld over twee verdiepingen. Gelegen op loopafstand van een dorp met een goed aanbod aan dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen, cafés, dokters en tandartsen, etc.

Momenteel wordt het aangeboden als een hoofdwoning met 3 slaapkamers en een gastenverblijf met 2 slaapkamers en een grote schuur/speelkamer ertussenin.

De vlakke tuin (ca. 2574m²) ligt op het westen en voornamelijk aan de achterzijde. Geschikt voor een zwembad (afhankelijk van de gebruikelijke vergunningen), als alternatief biedt het dorp ook een levendig rivierstrand met seizoensgebonden restaurantfaciliteiten.

Het hoofdhuis heeft dubbele beglazing, airconditioning en een eetkeuken, woonkamer met houtkachel en bijkeuken. Er is interne toegang tot de schuur vanuit deze kamer. De eerste verdieping heeft een ouderslaapkamer met en-suite badkamer, nog twee slaapkamers en een doucheruimte.

Het gastenverblijf heeft een open woon-eetkeuken met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er is nog een slaapkamer en wc op de eerste verdieping.

Extern is er een opslagruimte, werkplaats, waterput en oude broodoven, samen met off-road parking.

Zoals gezegd ligt het huis op loopafstand van de lokale voorzieningen met het populaire marktstadje Ribérac op ongeveer 20 km en het mooie toeristische dorpje Aubeterre-sur-Dronne op ongeveer 10 km.

De TGV-verbindingen naar Angouleme en het vliegveld van Bergerac liggen op respectievelijk slechts 61 km en 65 km.

Prijs inclusief makelaarskosten : 255.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 238.318 €
Inbegrepen koperscommissie: 7 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 230.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI66813

Locatie

Dit object ligt in Saint-Aulaye-Puymangou (24410), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod