Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 371.000
Oppervlakte 170 m²
Perceel 4815 m²

Dit zeer geliefde ruime vrijstaande huis met 6 slaapkamers en 3 badkamers is op zoek naar nieuwe eigenaren! Gelegen aan de rand van een populair dorp, niet ver van een plaatselijk rivierstrand, is dit huis ideaal als huis voor altijd of als vakantiehuis.

De huidige eigenaren hebben het huis omgetoverd tot een gastvrij huis met de keuken/eetkamer als middelpunt van het huis met een dubbele houtkachel die deze ruimte verbindt met de woonkamer. Het huis heeft beneden een grote slaapkamer en badkamer. Een grote garage is toegankelijk via de hal. Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers, waarvan 1 familieslaapkamer voor 4 personen, en 2 moderne doucheruimtes met toilet.

Een grote volgroeide tuin met ingegraven zwembad maken het buitenleven gemakkelijk en een genot voor een gezin. Het terras rondom het huis is perfect om buiten te eten.

Op 5 minuten lopen van het dorp vind je een keur aan winkels, een supermarkt, bank, apotheek, een plaatselijk rivierstrand, restaurants/bars en zelfs een spa/schoonheidscentrum.

Prijs inclusief makelaarskosten: 371.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 350.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 371.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI73626

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Saint-Aulaye-Puymangou (24410), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod