Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 425.000
Oppervlakte 247 m²
Perceel 20677 m²

Dit grote familiehuis was vroeger een boerderij, vandaar het aantal bijgebouwen. Het is gelegen in een rustige landelijke omgeving niet ver van het stadje Cenac-et-St Julien met al zijn winkels/restaurants en faciliteiten en ligt op gelijke afstand tussen Sarlat in de Dordogne en Gourdon in de Lot.

Het huis is erg groot en bewoonbaar, maar zou baat hebben bij iemand met fantasie die er zijn eigen stempel op drukt.

Er is een 2-slaapkamer woning verbonden aan een van de bijgebouwen die momenteel wordt verhuurd voor 530€ per maand en een van de schuren heeft echt goed potentieel om een woning te worden (afhankelijk van de nodige vergunningen) met een eigen tuin en ingang. In feite is het kopen van het pand zonder deze schuur een optie zie ref. BVI0067870.

De andere bijgebouwen zijn ook erg groot, een ervan heeft een wachtrij van kanobedrijven die het willen huren voor winteropslag, dus dat is nog een inkomstenoptie.

Wat kan ik zeggen? Er zijn meerdere mogelijkheden voor deze verzameling gebouwen – wat is jouw project?

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 425.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI67869

Locatie

Dit object ligt in Saint-Martial-de-Nabirat (24250), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod