Advertentie publiceren

Prachtig stenen huis met 1-slaapkamer gite, 2 schuren en zwembad in mooi dorp met winkels.

€ 424.000
Oppervlakte 250 m²
Perceel 2388 m²
Aantal kamers 9 kamers

101234CGA24 – Dit prachtige pand zit boordevol originele kenmerken en biedt 2 aparte accommodaties. Het eigenaarsgedeelte bestaat uit een grote zitkamer met originele tegelvloeren en stenen open haard. De benedenverdieping omvat ook een moderne keuken die uitkomt op een houten terras, een en-suite slaapkamer met douche en toilet, een apart toilet en een bergruimte. Daarnaast zijn er 4 slaapkamers op de eerste verdieping met een familiebadkamer.
De dependance/gite (60m2) bestaat uit een open keuken/zitkamer met marmeren open haard, een grote slaapkamer en een nieuwe badkamer met WC.
Vlakbij het huis zijn 2 schuren (210m2 en 37m2) die verdere accommodatie kunnen bieden of geschikt zijn voor allerlei projecten. Achter de schuur ligt een omheind zwembad.
De woning is gelegen in een mooi dorp met plaatselijke winkels en bar/restaurant, alles op loopafstand, 3km van Villefranche de Lonchat, 10km van marktplaats Montpon Ménestérol, 40km van Bergerac en 60km van Bordeaux.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 424.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers9
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-101234CGA24

Locatie

Dit object ligt in Saint-Martin-de-Gurson (24610), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod