Huis verkopen

De perfecte opsluiten en verlaten, 2 slaapkamers, verwarmd zwembad, omkeerbare airconditioning en mooie grote t

€ 150.000
Oppervlakte 62 m²
Perceel 2903 m²
Aantal kamers 5 kamers

A20117JJE24 – Een perfect vakantiehuis of zelfs permanente gelijkvloerse woning, zeer charmant en met een mooie, gemakkelijk te onderhouden omheinde tuin! De buitenmuren van het huis zijn geprefabriceerd en de binnenmuren zijn van gipsplaat. Het huis bestaat uit een open keuken, eetkamer en woonkamer met openslaande deuren naar het grote terras dat uitkijkt op het zwembad. De 2 slaapkamers, waarvan een met openslaande deuren die ook leiden naar het terras aan de voorkant, beide slaapkamers hebben omkeerbare
(warm/koud) airconditioning, en er is 1 doucheruimte met wc. Buiten is een berging met de aansluitingen voor de wasmachine. Er is ook een kleine schuur op het land waarvan het dak gerenoveerd moet worden.
Informatie over de risico’s waaraan dit huis is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 150.000
 • Type objectHuis
 • Kamers5
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A20117JJE24

Locatie

Dit object ligt in Saint-Paul-Lizonne (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod