Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 381.600
Oppervlakte 268 m²
Perceel 2379 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Een prachtig gerenoveerd dorpshuis met 4/5 slaapkamers in een rustig gehucht, omgeven door platteland en op loopafstand van een plaatselijk restaurant. Het ademt stijl, is ingericht met aandacht voor detail, dit is Dordogne plattelandsleven op zijn best.

Dit dorpshuis bestond ooit uit twee huizen en is omgetoverd tot een ruim familiehuis met inkomstenpotentieel als Bed and Breakfast (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Er zijn verschillende grote schuren op het terrein en een stuk grond dat verder ontwikkeld kan worden. Het huis ligt op 15 minuten rijden van Aubeterre sur Dronne, een van de “Beaux Villages” van Frankrijk.
Op de begane grond sluit de uitnodigende ruime woonkamer met gezellige houtkachel aan op de open eetkamer met keuken.
Naast de hoofdingang is er een gastenslaapkamer met en-suite doucheruimte en toilet; deze heeft ook een eigen toegang.
Op de 1e verdieping van het hoofdhuis vind je de ouderslaapkamer met en-suite badkamer en toilet, op de tussenverdieping nog een grote zitkamer/bioscoopkamer die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot nog een en-suite slaapkamer. Op de 2e verdieping bevindt zich nog een tweepersoonsslaapkamer.

De eigenaren hebben 2 kantoren gecreëerd op de begane grond aan de andere kant van het huis, die beide toegankelijk zijn via de keuken of een eigen toegang via de tuin. Boven de kantoren is onlangs een extra tweepersoonsslaapkamer met ensuite doucheruimte met apart toilet toegevoegd, opnieuw ideaal voor gasten of verhuur.

Buiten een omheinde tuin met waterput, BBQ plaats, 2 grote schuren (geweldig voor opslag) en 1 open schuur die momenteel gebruikt wordt als overdekte parkeerplaats voor 3 auto’s. Een houtopslag en een stuk grond. Een houtopslag en een stuk grond dat ideaal zou zijn voor een klein bedrijf en een volkstuin.

Op 2 minuten van het dorp, op loopafstand van een lokaal restaurant, 15 minuten naar Aubeterre sur Dronne.

Een bezienswaardigheid die je gezien moet hebben.

Prijs inclusief makelaarskosten : 381.600 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 360.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 381.600
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI72747

Locatie

Dit object ligt in Saint-Paul-Lizonne (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod