Advertentie publiceren

Prachtig huis / Gite Complex - Groot familiehuis + twee meer charmante huizen / Gites, grote schuur &

€ 530.000
Oppervlakte 344 m²
Perceel 12957 m²
Aantal kamers 23 kamers

A15087 – Deze absoluut fantastische boerderij en Gite complex, Les Veilles Ecuries (de ‘Oude Stallen’) is gelegen in een perfect sublieme locatie – een rustig gehuchtje. Dit huis is geschikt voor iedereen die een huis met een inkomen wil hebben, want momenteel worden de twee extra huizen verhuurd als Gites. Ze kunnen ook voltijds verhuurd worden, aangezien ze het hele jaar door bewoonbaar zijn. Als alternatief zou dit complex van 3 huizen geschikt zijn voor een uitgebreide familie.
Het eigendom bestaat uit de hoofdboerderij met vijf slaapkamers, met grote aangrenzende stenen schuur, en twee andere huizen ‘Farriers Cottage’ – een huis met drie slaapkamers, en ‘Farriers Workshop’ – een huis met twee slaapkamers. Deze twee huizen kunnen intern met elkaar worden verbonden via aangrenzende deuren. Er is ook een groot ingegraven zwembad, prachtige tuinen, terrassen en land met een prachtig uitzicht. Alles op 5 minuten rijden van het mooie stadje Saint-Saud-Lacoussière, met alle voorzieningen en een van de mooiste recreatiemeren in de regio!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 530.000
 • Type objectHuis
 • Kamers23
 • Slaapkamers10
 • Badkamers6
 • ReferentieUF-A15087

Locatie

Dit object ligt in Saint-Saud-Lacoussière (24470), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod