Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 339.200
Oppervlakte 140 m²
Perceel 10000 m²

Dit 300 jaar oude stenen huis ligt in meer dan 2 hectare tuinen en bos en heeft een eigen stenen toren die wacht om in gebruik te worden genomen.
De immense open begane grond van het huis heeft een keuken, eet- en woonkamer en een serre aan de zuidwestkant van het pand. De eerste verdieping heeft twee slaapkamers met een ruime badkamer tussen de twee kamers in.
Er zijn een aantal bijgebouwen, waaronder een met een klein appartement (doucheruimte, slaapkamer en woonkamer), een werkplaats, een garage en een hangar waarin ook de sauna is ondergebracht.
De stenen toren met een trap naar de eerste verdieping en een aangebouwde zomerkeuken wacht erop om omgetoverd te worden tot een karaktervol appartement/gite of kantoor (afhankelijk van de benodigde vergunningen).
De tuinen en het land zijn omheind. Een mooi dorp met 3 bars/restaurants, een kleine supermarkt en andere voorzieningen liggen op 20 minuten lopen en 5 minuten rijden brengt je naar een recreatiemeer met een restaurant.

Prijs inclusief makelaarskosten : €339 200
Prijs exclusief makelaarskosten: €320 000
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 339.200
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI69806

Locatie

Dit object ligt in Saint-Saud-Lacoussière (24470), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod