Advertentie publiceren

4 slaapkamer Perigourdine familie huis met bijna 7,5 hectare park, zwembad en een prachtig uitzicht

€ 451.500
Oppervlakte 170 m²
Perceel 29346 m²
Aantal kamers 8 kamers

117790SGA24 – Dit huis heeft een opvallende aanwezigheid en is goed gelegen hoog in een volgroeid en onberispelijk onderhouden terrein. Het werd gebouwd in 1978 in de traditionele Perigordijnse manier met geen kosten gespaard met massieve stenen muren, betegelde of eiken vloeren en trappen, een grote gebeeldhouwde stenen open haard en zichtbare eiken balken in de slaapkamers etc. Het interieur heeft een lichte 18e eeuwse uitstraling met zijn grote salon en eetkamer gecombineerd met openslaande deuren aan 2 zijden die uitkomen op terrassen die een gevoel geven van een huis dat goed is ingeburgerd in zijn terrein, maar de ramen en deuren zijn aluminium wit geschilderd, volledig tochtdicht en afgestemd op de elementen. De slaapkamers zijn ruim en van goede afmetingen en de keuken en badkamers zijn slim ontworpen en up to date.
Er is een garage en een grote kelder onder het huis die zich uitstrekt van muur tot muur met interne toegang en is voorzien van een tweede keuken en heeft verdere mogelijkheden voor verbouwing, werkruimte etc.
Het zwembad is goed onderhouden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 451.500
 • Type objectHuis
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-117790SGA24

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Eulalie-d'Ans (24640), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod