Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 310.000
Oppervlakte 155 m²
Perceel 946 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Deze twee stenen gebouwen liggen rond een kleine binnenplaats met grind en een zwembad en hebben veel charme en potentieel.
Het grootste huis heeft een keuken, eetkamer, woonkamer en badkamer op de begane grond, en 3 slaapkamers en WC op de bovenverdieping.
Het kleinere huis, een verbouwing in een schuur, heeft een open keuken, woon- en eetkamer met een trap naar twee tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers.
De andere helft van de schuur moet nog worden afgewerkt, maar kan nog een gite met 3 slaapkamers worden of kan worden omgebouwd tot een groter huis (afhankelijk van de benodigde vergunningen).
Dit object opent een wereld aan mogelijkheden, vooral voor diegenen die dromen van een klein gitebedrijf. Met zijn charmante en onderhoudsarme buitenruimte is het perfect voor een probleemloze opsluiting en vertrek. Hoewel er wat werk nodig is, is het potentieel hier enorm.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 310.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI68030

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Salignac-Eyvigues (24590), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod