Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 623.500
Oppervlakte 252 m²
Perceel 4410 m²

Zeer charmant woonhuis ‘en pierre’ met een woonoppervlak van ca. 252 m2 en een toren, op loopafstand van een historisch dorpje met kasteel aan de rivier de Dordogne, gelegen op een terrein van ca. 4.410 m2. 

Indeling woonhuis o.a. een zeer lichte woonkamer (ca. 47 m2) met houtkachel, een moderne keuken met toegang tot het terras, 4 slaapkamers waarvan twee op de begane grond, 2 badkamers waarvan één op de begane grond, een studeerkamer, een grote kelder met wasruimte, toilet, douche en toegang tot de tuin en het zwembad. Vloerverwarming. 

Het huis is uitgebreid met een groot terras waar het grootste deel van de dag zon op schijnt. In de mooie, verzorgde tuin ligt een zwembad van ca. 5 x 11 meter. 

Ideaal gelegen p zo’n 2 kilometer van kleine winkeltjes waar je naar toe kunt wandelen. Het Middeleeuwse stadje Sarlat bevindt zich op ongeveer een kwartier rijafstand. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 623.500
  • Type objectHuis
  • Referentie294466r

Locatie

Dit object ligt in Sarlat-la-Canéda (24200), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod