Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 465.000
Oppervlakte 240 m²
Perceel 2791 m²


Prachtig, sfeervol Périgordijns landhuis met toren, gelegen in de landelijke rust van de Périgord Noir met zijn karakteristieke dorpjes, de ongerepte natuur, zijn beroemde lokale keuken en zijn rijke geschiedenis. Het geheel bestaat uit een hoofdwoning, gastenverblijfje en zwembad en ligt op ca. 2800 m² grond aan de rand van een historisch gehucht met kasteel en ligt op slechts 10 kilometer van de Middeleeuwse marktstad Sarlat-la-Canéda en zo’n 7 kilometer van de rivier de Dordogne. 

Indeling hoofdhuis: dit huis heeft een woonoppervlak van ca. 220 m² met op de begane grond een ruime woonkamer met houtkachel met toegang tot het terras/zwembad, een keuken met toegang naar buiten en een hal/gang die leidt naar een slaapkamer met eigen badkamer en toilet. 

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers (een met wastafel) en een badkamer met toilet. 

In de onderverdieping bevindt zich een tweede keuken en een grote eetkamer. 

Garage, de technische ruimte voor het zwembad, en nog een badkamer voor bij het zwembad plus een wasruimte/buanderie.

Gastenverblijf (20 m² woonoppervlak) met woon/slaapkamer en badkamer.

Het huis is uitgebreid met een groot terras met uitzicht op de tuin. 

Mooi zwembad van 15 x 7 meter.

Zeer geschikt voor rust- en ruimteliefhebbers die houden van een authentieke omgeving op 15 minuten van het historische Sarlat en een half uur van aansluiting op de A20 naar het noorden. Anderhalf uur rijden van het vliegveld van Bergerac.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 465.000
  • Type objectHuis
  • Referentie317779

Locatie

Dit object ligt in Sarlat-la-Canéda (24200), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod