Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 979.000
Oppervlakte 500 m²
Perceel 22170 m²

Ideaal gelegen aan de rand van Sarlat – momenteel gerund als een gevestigd gitebedrijf met een comfortabel familiehuis, zwembad, aantrekkelijke tuin en grote schuur.

Uitkijkend over het glooiende landschap is dit zeer goed gelegen op slechts 5 km van Sarlat, de parel in de kroon van de Dordogne-vallei. De 7 onafhankelijke gites, het zwembad en de aantrekkelijke tuinen zouden de ideale optie zijn voor iemand die zijn eigen gitebedrijf wil runnen (een toekomstige eigenaar zou opnieuw de benodigde vergunningen moeten aanvragen).

Het comfortabele hoofdhuis met twee of drie slaapkamers is ruim en in goede staat. De keuken is onlangs opnieuw ingericht en het huis heeft dubbele beglazing en gasaansluiting. De grote, moderne eetkamer biedt zeer nuttige extra ruimte en heeft prachtig uitzicht over de tuin naar het achterliggende platteland.

Elk van de zeven gites heeft twee slaapkamers, een comfortabele woonkamer met keuken en een privéterras met ruimte om te dineren en te ontspannen. De accommodatie is zorgvuldig ingedeeld om een gevoel van privacy en rust te behouden.

Het huis maakt optimaal gebruik van het uitzicht op het platteland en de rustige omgeving, maar heeft uitstekende toegang tot de attracties van de Dordogne-vallei en ligt op loopafstand van een lokaal restaurant. De vervoersverbindingen zijn uitstekend met goede toegang tot luchthavens, het treinstation en de snelweg.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 979.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers16
 • Badkamers9
 • ReferentieBVI71485

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Sarlat-la-Canéda (24200), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod