Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.799.950
Oppervlakte 627 m²
Perceel 293136 m²

Er wordt aangenomen dat delen van dit historisch mooie pand dateren uit de Romeinse tijd. Met een lange, met bomen omzoomde oprijlaan die leidt naar een omheinde binnenplaats, kijkt het hoofdgebouw trots uit op het zuiden van de binnenplaats met stenen trappen naar de hoofdingang en de grote hal.

Het pand is in 2012 gerenoveerd. De huidige eigenaren hebben al het oorspronkelijke karakter en de originele kenmerken behouden, met ruime lichte kamers en hoge plafonds en prachtige originele vloeren.

In het kasteel zijn er 7 slaapkamers en 7 moderne luxe badkamers, een grote boerderijkeuken, van waaruit een wenteltrap leidt naar de zomerkeuken op tuinniveau, die op zijn beurt leidt naar het overdekte terras en het 16 meter lange zwembad. Het huis heeft verschillende mooie ontvangstruimten, waarvan vele met uitzicht op twee kanten, een grote bijkeuken en 5 kamers in de kelder. Een verdere tweede verdieping biedt de mogelijkheid om de bewoonbare oppervlakte te vergroten, aangezien een reeks kamers, die vroeger dienst deden als personeelsvertrekken, klaar zijn om gerenoveerd te worden (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Een apart poortgebouw biedt accommodatie met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast is er een groot stallenblok met 14 boxen, waarvan 4 veulenboxen en allemaal voorzien van automatische voeders en CCTV-camera’s. Tot slot is er een zadelkamer voor de uitrusting en een voederruimte. Er zijn nog meer schuren voor opslag en een duiventil.

Daarnaast is er een overdekte 6-paards stapmolen met rubberen matten en een grote longeerbox met zandbodem. Rondom het pand zijn er verschillende aparte tuingebieden, maar een groot deel van de 30 hectare is verdeeld in paddocks met elektrische omheining van hoge kwaliteit.

Hoewel dit object perfect is voor iemand met hippische doeleinden, is het niet beperkt tot dit doel. Als luxe huis vlakbij Bergerac en het vliegveld, of als evenementencentrum, is er veel potentieel.

Prijs inclusief makelaarskosten : 1.799.950 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 1.714.239 €
Inbegrepen koperscommissie: 5 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.799.950
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers10
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI59277

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Saussignac (24240), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod