Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 995.000
Oppervlakte 233 m²
Perceel 2812 m²

Weelderige moderne villa met 4 slaapkamers, aparte garage en zwembad op een prestigieus internationaal golfcomplex met 27 holes golfbaan en voorzieningen.

Dit huis met 4 slaapkamers en 4 badkamers heeft een gewelfde salon met galerij, keuken, ontbijt/eetruimte en bijkeuken. De badkamers zijn allemaal voorzien van marmeren oppervlakken en de keuken van granieten werkbladen. In de grote salon is een volledig werkende originele 16e-eeuwse stenen open haard ingebouwd en er is een houtkachel in de ontbijt-/eetruimte. Er is ook een grote kelder/opslagruimte met een traditionele binnenwijnkelder.

Er is overal elektrische vloerverwarming en alle slaapkamers zijn voorzien van omgekeerde airconditioning die zowel kan koelen als verwarmen. Alle ramen zijn van hardhout en hebben dubbele beglazing.

Buiten heeft het met mozaïek betegelde en verwarmde zwembad een aangrenzend poolhouse met sauna en een beschut terras dat privacy biedt. Het zwembad van 8x4m heeft halfronde romeinse eindtrappen met een door zonne-energie aangedreven lamellen zwembadrolkap en een winterafdekking. De aparte garage heeft een tussenverdieping met veel extra bergruimte.

Er zijn uitstekende sportfaciliteiten bij de hand. Deze omvatten een 27-holes golfbaan en spa, buiten- en binnenzwembaden, tennisbaan en twee restaurants.

Een groot deel van het meubilair, de inhoud van het huis en andere apparatuur zijn beschikbaar na afzonderlijke onderhandeling, waardoor het een woning is die min of meer ‘klaar voor gebruik’ is voor degenen die het huis direct willen bewonen als tweede huis, of om te profiteren van een goede verhuurmarkt.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 995.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI69105

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Saussignac (24240), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod