Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 340.500
Oppervlakte 157 m²
Perceel 1252 m²

Dit huis met drie slaapkamers en drie badkamers, gebouwd in 2015, ligt in een rustige omgeving in de buurt van de stad Sigoules, bekend om zijn uitstekende scholen en levendige gemeenschap.

De woning is gelijkvloers en heeft een praktische entree met een gastentoilet aan de ene kant en een ruime open woonkamer, keuken en eethoek aan de andere kant. Schuifdeuren leiden vanuit deze ruimte naar het overdekte terras, dat uitzicht biedt op het zwembad. Toegankelijk vanuit de keuken is er een wasruimte met deuren naar de enkele garage. Het huis heeft drie slaapkamers, elk met een eigen doucheruimte en toilet. Bovendien is er een kelder onder het terras en de ouderslaapkamer.

Het uitzicht vanaf het achterterras met uitzicht op het zwembad is adembenemend en biedt een serene omgeving voor ontspanning en buitenactiviteiten, zoals barbecueën op de overdekte terrassen.

Een bezoek aan dit huis wordt ten zeerste aanbevolen om de kenmerken volledig te kunnen waarderen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 340.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI73534

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Sigoulès-et-Flaugeac (24240), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod