Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 173.915
Oppervlakte 1700 m²
Perceel 33735 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES!
Oude stenen boerderij gelegen in de Périgord Vert, op slechts 10 km van Piegut-Pluviers en aan de poort van de Charente. Op minder dan 1 uur van Angoulême en het SNCF treinstation is het huis gemakkelijk bereikbaar.

Dit uitzonderlijke object heeft het potentieel om meer dan 2.000 m2 aan gebouwen aan te bieden, bestaande uit een verscheidenheid aan min of meer oude elementen, waaronder grote carports, omheinde schuren met betonnen vloeren en vrijstaande bijgebouwen.

Het land, een weiland van meer dan 3 ha, omringt het object en wordt regelmatig onderhouden door de koeien die er grazen. Het terrein wordt begrensd door een rustige weg, 4 grote eikenbomen en de toegangsweg naar het huis.

Er is een oude elektriciteitsmeter en watermeter.

Er zijn talloze mogelijkheden, afhankelijk van de benodigde vergunningen. Het panoramische uitzicht over het platteland van de Dordogne dat je hier vindt zal je op ideeën brengen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 173.915
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI70709

Locatie

Dit object ligt in Soudat (24360), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod