Advertentie publiceren

Aantrekkelijk huis met 5 slaapkamers aan de rand van een historisch dorp aan de rivier met een grote tuin en twijfelaar

€ 158.050
Oppervlakte 106 m²
Perceel 1424 m²
Aantal kamers 5 kamers

A16687 – Dit huis ligt op een heuvel en is gebouwd in de traditionele stijl van na 1812 met een leien dak in goede staat. De tuin heeft volwassen bomen en helt af naar het westen en de zonsondergang en er zijn mooie uitzichten over de velden en heuvels voorbij het dorp. Aan de oostkant van het huis is een vrijstaande dubbele garage en werkplaats gecombineerd. Het huis is eenvoudig ingedeeld met 2 slaapkamers op de begane grond, en 3 slaapkamers op de eerste verdieping met mooi uitzicht, het huis is onberispelijk maar moet worden opgefrist en bijgewerkt en dienovereenkomstig geprijsd en daarom een enorme kans om een mooi huis met een tuin en uitzicht te verwerven en toch op loopafstand van een plaatselijke school, winkels en restaurants.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 158.050
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16687

Locatie

Dit object ligt in Tourtoirac (24390), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod