Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 395.000
Oppervlakte 199 m²
Perceel 5406 m²

Dit object gelegen aan de poort van de Périgord Noir is perfect voor een groot gezin of voor iemand die een gîte activiteit nastreeft in het aparte gedeelte van 45 m2.

Je komt binnen in een grote woonkamer op de eerste verdieping met een open haard en uitzicht over de tuin. Op deze verdieping vind je ook een moderne keuken met uitzicht op het terras/tuin, een badkamer en een slaapkamer.

De tweede verdieping heeft houten balken, twee slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad en een dakraam.

De begane grond heeft een grote garage met ruimte voor twee auto’s, een zomerkeuken die verbonden is met het terras, en een kamer die gebruikt kan worden als slaapkamer of studeerkamer, verbonden met de zomerkeuken met uitgang naar het terras.

De gite heeft een aparte ingang naar de oprit en een privéterras. Hier vind je ook een lichte keuken/woonkamer en twee slaapkamers, evenals een badkamer met douche en toilet.

In de ruime, nieuw omheinde tuin ligt een heerlijk zwembad met uitzicht over de omliggende velden.

Dit is echt een leuk huis voor een groot gezin of iemand die een gite wil runnen. Het ligt in een rustige landelijke omgeving maar niet te ver weg van de dagelijkse voorzieningen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 395.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI66562

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Val de Louyre et Caudeau (24510), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod