Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 546.000
Oppervlakte 345 m²
Perceel 450 m²

Een groot en imposant dorpspand in het hart van een populaire toeristische locatie. Dit is een fantastische kans om een huurinkomen te verdienen.

Dit 19e-eeuwse stenen gebouw was formeel 3 panden, volledig gerenoveerd en samengevoegd in de afgelopen jaren, met behoud van vele originele kenmerken, interne trappen, balken en vloeren, met extra badkamers toegevoegd en een ruim 180m² betegeld terras dat de achterzijde doorkruist.
Met een zwembad van 6 x 3 in de vorm van een ovaal, met een elektrolytisch reinigingssysteem, een jacuzzihoek en een omheind terras met open uitzicht op de oude kasteelruïnes. Verdere voordelen zijn ramen met dubbele beglazing, een ingebouwde waterontharder, riolering en directe toegang tot een scala aan voorzieningen in het dorp.

Het huis is verdeeld over in totaal 4 verdiepingen en er is een mogelijkheid voor een privéwoning voor de eigenaar, samen met verschillende huurkamers met eigen badkamer. Het pand biedt ook een sauna op de begane grond, een wasruimte en een grot.

Dit is echt een buitenkans op een fantastische locatie en een bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen!

Prijs inclusief makelaarskosten : 598.999 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 570.476 €
Inbegrepen koperscommissie: 5 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 546.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers8
 • Badkamers6
 • ReferentieBVI58426

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Val de Louyre et Caudeau (24510), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod