Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 985.000
Oppervlakte 414 m²
Perceel 7017 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Dit traditionele Maison de Maitre dateert uit de 16e eeuw toen het de hoofdresidentie was van hertog Nicolas de Cazenave. De architectuur straalt de charme uit die je zou verwachten van zo’n historisch pand. Maar onder de buitenkant schuilt een pand dat onlangs is gerenoveerd in een meer eigentijdse stijl en van alle gemakken is voorzien.
Er zijn twee onafhankelijke huisjes bij het huis en nog een huisje met 2 slaapkamers dat ook kan worden opgenomen in het hoofdgebouw (afhankelijk van de benodigde vergunningen).
De parktuin wordt gecompleteerd door een verwarmd zwembad van 12 bij 6 meter met weinig onderhoud en elektrische veiligheidsafdekking, een betegelde doucheruimte en een groot zonneterras op het zuiden.
Het zwembadcomplex beschikt over een poolhouse met berging, overdekte eethoek en volledig uitgeruste zomerkeuken. Dit open poolhouse is groot genoeg om een groot gezelschap te ontvangen, waar je tijd kunt doorbrengen met vrienden en familie om de lokale wijn te proeven of te genieten van het resultaat van je eigen kookkunsten!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 985.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI65382

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Vélines (24230), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod