Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 339.000
Oppervlakte 232 m²
Perceel 2414 m²

Statig, karakteristiek woonhuis (ca. 232 m2 woonoppervlak) uit 1975, gelegen op een volledig omheind terrein van ca. 2.414 m2 in de bewoonde wereld met uitzicht op een stadje en op loopafstand van voorzieningen. Het interieur is gedateerd (keuken, sanitair).

Indeling begane grond o.a. een entree (ca. 4 diameter) in de ronde toren met een mooie trap naar de eerste verdieping en terracotta vloer, een woonkamer (ca. 42 m2) met natuurstenen schouw, terracotta vloer en dubbele deuren naar de terrassen die het huis aan drie zijden omringen, kantoor (ca. 13 m2) met fraaie eiken parketvloer en dubbele deuren naar het terras, eetkamer (ca. 14 m2) met kleine open haard, terracotta vloer en dubbele deur naar het terras, keuken (ca. 9,6 m2) met terracotta vloer, masterbedroom (ca. 30 m2) met fraaie ingebouwde Louis XV kast, parketvloer en dubbele deur naar het terras, bergruimte (ca. 7 m2) grenzend aan de entree en met mooie ingebouwde Louis XV kast en terracotta vloer, badkamer (ca. 11 m2)  en separaat toilet. 

Boven bevinden zich een overloop (ca. 19 m2) met ingebouwde kast, drie slaapkamers (ca. 12 m2, 13 m2, 12 m2) met inbouwkasten, een badkamer (ca. 10,5 m2) en een separaat toilet. 

In de kelder bevindt zich een groot vertrek (ca. 65 m2) met zomerkeuken, douche, garage en stookruimte, een berging (ca. 20 m2) en kelder onder de ronde toren met een diameter van 4 meter. 

Centrale verwarming, zonnepanelen met warmwaterproductie en overal dubbel glas. 

Vrijstaande garage van ca. 25 m2. 

Gelegen in de historische omgeving van gezellige marktstadjes en niet ver van Périgueux en Bergerac. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 339.000
  • Type objectHuis
  • Referentie6560

Locatie

Dit object ligt in Verteillac (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod