Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 93.500
Oppervlakte 111 m²
Perceel 275 m²

In het centrum van een klein dorp tussen Verteillac en Aubeterre-sur-Dronne gelegen, karakteristiek dorpshuis van ca. 111 m² met tuin van ca. 275 m². 

De woning is direct bewoonbaar en heeft op de begane grond: een entree (ca. 12,35 m²) met tegelvloer en trap naar boven, een woonkamer (ca. 24,5 m²) met houten vloer en grote houtkachel, een keuken (ca. 11,6 m²) met tegelvloer, een badkamer, een veranda (ca. 5 m²), ketelruimte (ca. 5,8 m²), een kelder (ca. 5,8 m²) en een schuur/garage (ca. 28 m²). 

Boven: een overloop (ca. 3,7 m²), een slaapkamer (ca. 31 m²) met grote inbouwkast, nog een slaapkamer (ca. 17,4 m²) met erker met toegang tot een balkon van ca. 6 m². 

Centrale verwarming op gas, dubbel glas en rioolaansluiting. 

In de tuin een overkapping voor tuingereedschap. 

Gelegen in een klein dorp in de Dordogne, nabij de grens met de Charente, op zo’n 10 minuten rijden van Aubeterre en Ribérac. Naar Angoulême is het ca. 50 minuten rijden en Périgueux een klein uur. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 93.500
  • Type objectHuis
  • Referentie6571

Locatie

Dit object ligt in Verteillac (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod