Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 424.000
Oppervlakte 118 m²
Perceel 20196 m²

Volledig gerestaureerde woonboerderij (ca. 118 m2 woonoppervlak), gelegen op de grens van de departementen Dordogne en de Charente, op een heuvel met prachtig uitzicht over het glooiende, groene landschap, op een perceel van ca. 20.196 m2 met een tuin met wilde bloemen, orchideeën, rozen, fruitbomen en andere struiken. Landelijke ligging met de achterkant aan een klein landweggetje, geen directe buren.

Indeling begane grond o.a.: een woonkamer/keuken (ca. 31,3 m2) met monumentale schouw en dubbele deuren naar de tuin, een studeerkamer (ca. 15,6 m2) met broodoven en toegang tot de tuin, een masterbedroom (ca. 13,3 m2), een badkamer (ca. 6,5 m2) en een separaat toilet. 

Boven: een overloop (ca. 4,5 m2), drie zolderslaapkamers (ca. 13 m2, 13,8 m2 en 12 m2), een badkamer (ca. 5 m2) en separaat toilet. 

Overal elektrische verwarming en dubbel glas. 

In de tuin bevindt zich een vrijstaande bergerie met varkensstal en een grote schuur van 12,4 x 14,1 meter die samen met het huis gesitueerd zijn rondom een grote U-vormige binnenplaats overschaduwd wordt door een grote linde.

Verder op het terrein een werkplaats van ca. 2,7 x 4 meter, een zwembad van ca. 5 x 11 meter met elektrisch dek. 

Zeldzaam, charmant geheel door de locatie en sfeer, gelegen op ca. 1,6 kilometer van een dorpje en ongeveer een kwartier rijden van Verteillac. De stad Angoulême met TGV station ligt op ongeveer een half uur rijden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 424.000
  • Type objectHuis
  • StatusVerkocht
  • Referentie6572

Locatie

Dit object ligt in Verteillac (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod