Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 299.999
Oppervlakte 137 m²
Perceel 8226 m²

Aan de rand van een klein gehucht tussen Périgueux en Angoulême staat dit 17e-eeuws karakteristiek woonhuis met een woonoppervlak van ca. 137 m2, volledig gerestaureerd met behoud van authentieke elementen (niet bewoond na restauratie) op een vlak, volledig omheind terrein van ca. 8.226 m2 met een truffelgaard van 90 truffelbomen in volle productie met een verkoopwaarde van ongeveer € 10.000. Vrij uitzicht op het glooiende landschap. Toegang via een mooie, elektrisch bedienbare poort. Op 5 minuten van een dynamisch stadje met voorzieningen.

Het woonhuis heeft in de onderste verdieping een keuken/eetkamer (ca. 32 m2) waarvan de keuken nog moet worden geplaatst met tegelvloer en toegang tot de tuin, bijkeuken (ca. 16 m2) met tegelvloer, kelder (ca. 21 m2) en technische ruimte. 

Eerste verdieping (via stenen buitentrap te bereiken) een entree (ca. 10 m2) met terracotta vloer, een woonkamer (ca. 37 m2) met monumentale natuurstenen schouw, plavuizen vloer, oude ingebouwde walnoothouten kast en deur met toegang naar buiten, een slaapkamer (ca. 13 m2) met kleine natuurstenen schouw, diverse inbouwkasten en mooie oude vloer, nog een slaapkamer (ca. 12 m2) met mooie oude ingebouwde notenhouten kast, een badkamer (ca. 4,6 m2) met inloopdouche en dubbel wastafelmeubel, separaat toilet. 

Op de tweede verdieping: een mezzanine (ca. 12 m2), zolderkamer (ca. 18 m2) en een toilet met wastafelmeubel. 

Elektrische vloerverwarming en elektrische radiatoren, overal dubbel glas. Septic tank installatie volgens de norm. 

Vrijstaande schuur ‘en pierre’ van ca. 71 m2. Nog een half vrijstaande schuur ‘en pierre’ van ca. 39 m2. Klein bijgebouw en mooie overdekte waterput

Kwaliteitswoning met een goede combinatie van authenticiteit en modern comfort en met natuurstenen schuren, gelegen op zo’n vijf minuten rijden van een mooi stadje in de Périgord Vert. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 299.999
  • Type objectHuis
  • Referentie6569

Locatie

Dit object ligt in Verteillac (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod