Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 233.000
Oppervlakte 150 m²
Perceel 830 m²

In de directe nabijheid van voorzieningen en op loopafstand het centrum van een gezellig marktstadje ligt dit herenhuis van 150 m2 woonoppervlak en een tuin van 830 m2 op het zuiden. 

Indeling begane grond: entree/hal van 6 m2 met tegelvloer, toilet en 2 trappen naar de eerste verdieping en de

kelder. Woonkamer van 5,5 x 6,4 meter met stenen schouw, grote inbouwkasten, parket vloer en tuindeur naar het terras van 2,5 x 13,8 meter, eetkamer van 2,75 x 8,3 meter met eiken vloer en 2 dubbele tuindeuren en uitzicht op het terras, ouderwetse keuken van ca  11 m² met tegelvloer.

Op de eerste verdieping een overloop, ouderslaapkamer van 18 m2 met ingebouwde kast en parketvloer, kleedkamer/dressing van 1,8 x 3,5 meter ensuite met wastafel en tegelvloer, bergruimte van 1,7 x 1,9 meter met tegelvloer, badkamer met o.a. toilet van 3 m2 met tegelvloer, tweede slaapkamer van 2,8 x 4,6 meter met eiken vloer, derde slaapkamer van 3,5 x 4 meter met eiken vloer. Dressing van 1,7 x 3,5 meter met wastafel en tegelvloer en een badkamer met toilet van 2 x 2,6 meter met tegelvloer.

In de onderverdieping bevindt zich een CV-ruimte met buanderie/bijkeuken van 5,8 x 8,3 meter met betonnen vloer en een kelder van 5,5 x 6 meter met grind op de grond.

Centrale verwarming op stadsgas met warmwaterproductie, overal dubbele beglazing behalve in de slaapkamers.

Aangebouwde garage van 3,5 x 6 m met elektrische schuifdeur en betonnen vloer

Klein bijgebouw met oude wasplaats, werkplaats en schuurtje.

Een charmant stadshuis tegen het centrum aan met goede uitstraling, in goede basisstaat en een vintage interieur

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 233.000
  • Type objectHuis
  • Referentie6573

Locatie

Dit object ligt in Verteillac (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod