Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 189.000
Oppervlakte 197 m²
Perceel 1019 m²

Riant woonhuis uit de jaren ’60 van ca. 197 m² woonoppervlak, verdeeld in een appartement op de begane grond en een appartement op de etage, met zwembad en tuinhuis, gelegen in een volledig omheinde tuin van ca. 1.019 m² aan de rand van een dynamisch stadje met diverse voorzieningen. 

Indeling appartement I (begane grond): een woonkamer (ca. 30 m²) met keuken en toegang tot de tuin, een speelkamer (ca. 26 m²) met toegang tot de tuin, een berging (ca. 8,5 m²), een toilet (ca. 3,3 m²) met bergruimte (ca. 3,3 m²), slaapkamer (ca. 20 m²) met grote inbouwkast en badkamer ensuite, nog een separaat toilet (ca. 2 m²) en bijkeuken (ca. 8,4 m²). 

Indeling appartement II (etage): entreehal met overloop (ca. 9 m²), een woon-/eetkamer (ca. 28 m²) met open haard en toegang tot het terras, ingerichte keuken (ca. 9,6 m²), drie slaapkamers (ca. 12 m², 10,5 m² en 10,5 m²), een badkamer (ca. 4,75 m²) en separaat toilet. 

Voorzieningen als centrale verwarming (stadsgas), overal dubbel glas en rioolaansluiting. 

Vrijstaand tuinhuis en zoutwater-zwembad van ca. 6 bij 3 meter. 

Gelegen in de omgeving van marktstadjes als Aubeterre en Verteillac in het noorden van de Dordogne. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 189.000
  • Type objectHuis
  • Referentie6593

Locatie

Dit object ligt in Verteillac (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod