Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 750.000
Oppervlakte 470 m²
Perceel 9895 m²

We zijn verheugd dit prachtige Chartreuse huis, dat deels dateert uit het begin van de 17e eeuw, te koop aan te bieden. Het pand is al meer dan 30 jaar in dezelfde handen en is liefdevol en sympathiek verbeterd.

Het hoofdhuis heeft een zeer ruime entreehal (ca. 50m²), een gezellige keuken, eetkamer en zitkamer met 4 meter hoge plafonds.

De ouderslaapkamer (begane grond) heeft een en-suite badkamer compleet met mezzanine ‘bibliotheek’ en een van de vele prachtige open haarden van het pand!

Er zijn nog 3 slaapkamers, waarvan twee op de begane grond. De slaapkamer op de eerste verdieping (52 m²) biedt toegang tot de enorme zolderruimte – dit biedt mogelijkheden voor nog meer slaapruimte, indien nodig (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

De kelderruimte bestaat uit: werkplaats, bijkeuken, olietank/boilerruimte, opslagruimte en een gewelfde doorgang.

Er is een gastenverblijf gecreëerd met een grote zitkamer, met directe toegang tot het zwembad in de tuin daarachter. In het kort bestaande uit – keuken, 2 slaapkamers (een begane grond), natte ruimte en mezzanine. Mogelijkheid voor een gite-bedrijf (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

De gebouwen staan centraal op het perceel (9895m²) en vormen een U-vorm met een stenen muur die de charmante binnenplaats met zijn sprookjesachtige waterput omsluit. Er is ruime parkeergelegenheid via metalen toegangspoorten en de volgroeide tuinen zijn omheind.

BEZICHTIGING WORDT TEN ZEERSTE AANBEVOLEN.

Prijs inclusief makelaarskosten: 750 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 707 548 €
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 750.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers6
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI59335

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Verteillac (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod