Huis verkopen

Charmant stenen huis met eigen schuur, volgroeide tuin en visvijver nabij Terrasson LaVilledie

€ 290.000
Oppervlakte 130 m²
Perceel 4772 m²

A15829 – Gelegen net buiten Terrasson in het dorp Villac, is dit een woning in een rustige omgeving met prachtig uitzicht op het platteland. De hoofdwoning is van steen met een leien dak, bij binnenkomst aan de voorkant van het huis is de hoofdontvangstkamer ruim, licht met hoge plafonds en een houten parket. Het heeft een grote stenen schoorsteen met een houtkachel. Er tegenover ligt een grote eetkamer met een balkon, houten parket. Een houten trap brengt u naar boven naar 2 grote slaapkamers en een badkamer met toilet, terwijl beneden een grote gemeubileerde moderne keuken/ontbijtkamer is, een wasruimte met een douche en toilet, veel ingebouwde opslagruimte in de hal beneden. Buiten een grote schuur met aparte werkplaats, een varkensstal, een grote parkeerplaats voor meerdere auto’s, met een aparte zij-ingang, een visvijver en een kelder met een gewelfd dak.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 290.000
  • Type objectOnbekend
  • ReferentieUF-A15829

Locatie

Dit object ligt in Villac (24120), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod