Huis verkopen

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 150.000
Oppervlakte 135 m²
Perceel 350 m²
Aantal kamers 7 kamers

In dit oude natuurstenen gehucht in het buitengebied van een levendig dorpje in de Périgord Noir, lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Rondom het gehuchtje (ongeveer 5 huizen en een paar boerenschuren) ligt de ongerepte natuur van de Périgord. Op nog geen 50 meter van het huis beginnen de prachtige wandelpaden in uitgestrekte bossen, waar u uren kunt lopen zonder iemand tegen te komen. Direct rond het gehuchtje de grond van de boerderijen. Het huis zelf heeft een kleine tuin.
Ondanks de ligging midden in het gehuchtje, bieden huis en tuin u optimale privacy. Het huis is uitstekend en met smaak gerestaureerd en klaar om comfortabel in te wonen. Er komt nauwelijks verkeer langs het huis.
optimale privacy en toch niet eenzaam.

Binnenkomst in een ruime kamer (45 m2) met open keuken. De kamer heeft tweemaal dubbele deuren naar de tuin. Verder een flinke slaapkamer, ook met een deur naar buiten. Badkamer, toilet, bijkeuken, wijnkelder en stookruimte met de cv ketel..
Alle deuren en kozijnen zijn van aluminium en met modern dubbel glas , rolhorren en rolluiken.
Op de etage twee flinke slaapkamers.

Aan het huis vast een tweede huisje ter renovatie. Op de begane grond een reeds gerenoveerd vertrek dat nu als atelier wordt gebruikt. Ernaast een tweede kamer (mogelijk als slaapkamer en badkamer/toilet). Boven meerdere grote zolderruimtes.
Echt een verrassend huis op een prachtige locatie.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 150.000
  • Type objectHuis
  • Kamers7
  • ReferentieCA263

Locatie

Dit object ligt in Villefranche-du-Périgord (24550), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Bouriane Maisons


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod